Begroting 2022

12 okt 2021

De begroting voor 2022 ligt bij de gemeenteraad om te bespreken en besluiten over te nemen.

De raad behandeld de begroting in een aantal stappen. Dat zijn in eerste instantie schriftelijke vragen en aansluitend op maandag 25 oktober een technisch vragenuur voor raadsleden. Het debat over de begroting staat gepland voor maandag 1 november. Deze bijeenkomst begint om 16.00 uur en is inclusief algemene beschouwingen door de fracties. De besluitvormende vergadering staat daarna gepland voor maandag 8 november.

De begroting 2022 is toegevoegd aan de stukken in het raadsinformatiesysteem iBabs. Het debat en de besluitvormende bijeenkomst zijn live te volgen via stream en omroep LEOMiddelsé.