Beste wensen voor 2021

1 jan 2021

De gemeenteraad wenst iedereen een voorspoedig nieuwjaar. Raadsleden en griffie hopen dat we in 2021 snel weer fysiek gasten en insprekers kunnen begroeten en dat het weer mogelijk is om op werkbezoek te gaan. De nieuwjaarsbijeenkomst in De Harmonie kan dit jaar niet doorgaan. Daarvoor in de plaats is er een digitaal nieuwjaarsprogramma opgenomen. Hierin een gesprek met burgemeester Sybrand Buma en nieuwjaarsgroeten van wethouders en gemeenteraad. Het programma is op 1 januari vanaf 17.00 uur te bekijken.