Groot Leeuwarder lijsttrekkersdebat!

2 mrt 2022

Het groot lijsttrekkersdebat van de gemeente Leeuwarden is op zaterdag 12 maart om 16.30 uur. Iedereen kan live meekijken

Op 14, 15 en 16 maart zijn de verkiezingen voor de nieuwe gemeenteraad. Twijfelt u nog op wie u gaat stemmen want welke partij past het best bij uw opvattingen? Een debat tussen de partijen kan daar een goed hulpmiddel bij zijn. Aan de hand van een aantal stellingen moeten de lijsttrekkers zeggen waar zij voor staan. De discussie onderling laat zien waar de tegenstellingen of overeenkomsten zitten.

Meedoen

U kunt meedoen! Tijdens het debat is ruimte voor vragen van kijkers. Heeft u een vraag voor één van de partijen? Stuur deze uiterlijk woensdag  9 maart per mail naar ">griffie@leeuwarden.nl En dat mogen gerust kritische vragen zijn! Alle vragen worden verzameld en per thema stellen we een vraag aan de lijsttrekkers. Goede kans dat u uw vraag tijdens het debat kunt stellen. In dat geval nemen we vooraf contact met u op. Houd uw mailbox in de gaten.

Hoe werkt het

Het debat wordt gehouden in een studio en wordt live uitgezonden. In de studio is een groot scherm. Daar is het publiek op te zien. U kunt kiezen om het debat op de achtergrond te volgen, maar hoe leuk is het om actief deel te nemen op de virtuele tribune. Klik hiervoor door naar ‘deelnemen’.

Het groot Leeuwarder lijsttrekkersdebat wordt bij u thuisbezorgd. Lekker makkelijk. U hoeft de deur niet uit maar vanuit huis zien en horen waar de partijen voor staan. Het kan mee bepalen op wie u gaat stemmen. Het debat is later terug te kijken.