Maandag is de raadsdag

24 aug 2021

De vergaderingen van de gemeenteraad worden de komende tijd op maandag gehouden. De anderhalve meter maatregel is nog van kracht en het is nog maar de vraag of deze na 20 september wordt ingetrokken.

De locatie voor de besluitvormende vergaderingen waarbij de voltallige raad aanwezig is wordt het Provinciehuis aan de Tweebaksmarkt.

De informerende vergaderingen en debatbijeenkomsten met alleen woordvoerders zijn óf digitaal óf in het Stadhuis aan het Hofplein.

Begindatum is 30 augustus 2021

De locaties en actuele agenda’s worden altijd in ons raadsinformatiesysteem iBabs gepubliceerd.

Mocht u vragen hebben: mailt u dan met ">griffie@leeuwarden.nl