Nieuwe kinderburgemeester

4 jun 2021

Donderdag 4 juni is onze nieuwe kinderburgemeester en loco kinderburgemeester gekozen! Het zijn Thirza Huitema van obs De Jint uit Stiens en Zara Bootsma van Kon Wilhelminaschool Transvaal. Beide meiden zijn 10 jaar en hebben ontzettend veel zin in het komend jaar waar ze de gemeente mogen vertegenwoordigen bij diverse gelegenheden.

Thirza en Zara zijn gekozen uit 21 kandidaten die een filmpje hadden gestuurd. Uit de filmpjes zijn zes kinderen geselecteerd die donderdag naar het Stadhuis kwamen om zich te presenteren aan de jury. Dat was spannend maar ook heel gezellig. We willen alle kinderen bedanken die hebben meegedaan en we hopen dat Thirza en Zara een heel leuk jaar hebben als kinderburgemeester en loco.