Open Podium Leeuwarder Energie Agenda

28 jan 2021

De raad vraagt uw mening over de Leeuwarder Energie Agenda

De gemeenteraad van Leeuwarden vergadert binnenkort over de Leeuwarder Energie Agenda (LEA). Op 3 februari a.s. is er een Open Podium.  U kunt uw mening over het ontwerp aan de gemeenteraad meegeven voordat de raad een besluit neemt.

Hoe gaat dat tijdens de lockdown?

Tijdens de lockdown vergadert de gemeenteraad alleen digitaal en werkt ook verder zoveel mogelijk schriftelijk/digitaal: Op 3 februari is er eerst een Open Podium. Die bijeenkomst wordt gehouden via Teams (de app of online).

Wilt u uw bijdrage vooraf schriftelijk of bijvoorbeeld via een filmpje doorgeven? Dan publiceert de griffie uw reactie geanonimiseerd in de vergaderagenda van de raad bij 3 februari.

Kunt en wilt u meedoen via Teams, geeft u dat dan door aan de griffie; dan nodigen wij u 3 februari tegen 20.15 uur uit voor de sessie.

Op 10 februari volgt het debat en naar verwachting op 17 februari het besluit. Vergaderingen van de raad zijn via onze stream en omroep LEOMiddelsé te volgen.

De vergaderstukken staan in het raadsinformatiesysteem iBabs.Daar plaatsen wij ook alle binnengekomen reacties.

Uw aanmelding

Als u wilt reageren ontvangt de raad uw bijdrage graag vóór 1 februari via mail..

Heeft u nog vragen over de gang van zaken, neemt u dan contact op met de raadsgriffie via dit zelfde mailadres.

pdf stappenplan (PDF, 108.64 KB) om te besluiten welke manier van deelnemen het beste past in uw situatie