Open Podium Volkshuisvestingsvisie

26 jan 2021

De raad vraagt uw mening over de volkshuisvestingsvisie

De gemeenteraad vergadert op 3 februari over de nieuwe visie op de volkshuisvesting. U kunt uw mening over het ontwerp aan de gemeenteraad meegeven voordat de raad een besluit neemt.

Hoe gaat dat tijdens de lockdown? Tijdens de lockdown vergadert de gemeenteraad alleen digitaal en werkt ook verder zoveel mogelijk schriftelijk/digitaal: Op 3 februari is er eerst een Open Podium. Die bijeenkomst wordt gehouden via Teams (de app of online).

Wilt u uw bijdrage vooraf schriftelijk of bijvoorbeeld via een filmpje doorgeven? Dan publiceert de griffie uw reactie geanonimiseerd in de vergaderagenda van de raad bij 3 februari.

Kunt en wilt u meedoen via Teams, geeft u dat dan door aan"> griffie@leeuwarden.nl; dan nodigen wij u 3 februari tegen 20.15 uur uit voor de sessie. Wij hebben een uur uitgetrokken voor dit digitale Open Podium.

Op 10 februari volgt het debat en naar verwachting op 17 februari het besluit. Vergaderingen van de raad zijn via onze stream en omroep LEOMiddelsé te volgen.

De vergaderstukken staan in het raadsinformatiesysteem iBabs.Daar plaatsen wij ook alle binnengekomen reacties.

Uw aanmelding

Als u wilt reageren ontvangt de raad uw bijdrage graag vóór 1 februari via ">griffie@leeuwarden.nl.

Heeft u nog vragen over de gang van zaken, neemt u dan contact op met de raadsgriffie via dit zelfde mailadres.

pdf stappenplan (PDF, 108.64 KB) om te besluiten welke manier van deelnemen het beste past in uw situatie