Politiek Podium 14 en 16 december

14 dec 2020

De gemeenteraad vergadert op maandag 14 en woensdag 16 december. Vanwege de verwachte extra maatregelen is de vergadering van maandag 14 december uitgebreid met een aantal onderwerpen die in eerste instantie voor woensdagavond gepland stonden. Deze onderwerpen kunnen in een fysieke bijeenkomst besproken worden. Voor woensdag resteert een digitale vergadering. De aangepaste agenda's en aanvangstijden leest u in het raadsinformatiesysteem iBabs. Uiteraard zijn de vergaderingen live te volgen via onze stream en LEOMiddelsé.