Bent u van plan naar het Gemeentehuis te komen? Lees dan eerst de voorwaarden en regels op de pagina ‘Openingstijden en diensten in Coronatijd’. Burgerzaken werkt bijvoorbeeld alleen nog maar op afspraak.

Lion Stadhuis

Politiek Podium 17 februari

Publicatiedatum: 
16 feb 2021

Woensdag 17 februari staat een besluitvormende vergadering gepland. De raadsleden beslissen onder meer over onderwerpen als de Leeuwarder Energie Agenda en de Volkshuisvestingsvisie. Voor beide onderwerpen zijn moties aangekondigd. Met een  motie wil de raad het besluit zoals dat door het college wordt voorgesteld op onderdelen aanpassen. Aansluitend zijn er twee moties buiten de orde van de vergadering aangekondigd. Hiermee willen politieke partijen de raad vragen zich uit te spreken over een onderwerp dat niet op de agenda staat. Op 17 februari gaat het om de onderwerpen literatuurbankjes en korting (door het Rijk) op het gemeentefonds.

Alle informatie over de agenda en de bij behorende stukken staan in het raadsinformatiesysteem iBabs. De vergadering is uiteraard live te volgen. Dat kan via onze stream en omroep LEOMiddelsé.