Politiek Podium 17 november

16 nov 2021

De maatregelen rondom corona zijn weer aangescherpt en dat betekent dat de gemeenteraad digitaal vergadert op 17 november. Deze bijeenkomst staan er een aantal informatieve onderwerpen en één debat over aanpassen van de APV/carbidschieten.

Nieuw is het onderdeel 'de actualiteit' waarin politieke partijen vragen stellen aan het college over overwerpen die op dit moment actueel zijn. In de informerende onderwerpen wordt de raad op de hoogte gebracht of bijgepraat overonderwerpen die later veelal verder besproken worden in een debat en waar uiteindelijk een besluit over genomen gaat worden. Informerende onderwerpen voor 17 november zijn onder meer bestemmingsplan Zwemmer, transitievisie warmte en brede aanpak dakloosheid.

Alle onderwerpen met informatie zijn te lezen in het raadsinformatiesysteem iBabs. De bijeenkomst is live te volgen via stream op onze site.