Politiek Podium 2 juni

1 jun 2021

Welk besluit neemt de gemeenteraad over de toekomst van zalen Schaaf. Dat is de vraag die voorligt op woensdag 2 juni.

Als vervolg op de door de raad vastgestelde aanpassing van de visie Speelmanskwartier is er een prijsvraag voor Zalen Schaaf uitgeschreven. Er zijn drie inschrijvingen overgebleven. Deze zijn beoordeeld door een jury. Hierop heeft het college een volgorde van voorkeur van de plannen voorgesteld. Het college stelt  de gemeenteraad voor deze rangorde van de inschrijvingen te volgen. Of de raad hier ook zo over denkt zal bij de besluitvorming op woensdag gaan blijken.

De vergadering begint om 19.00 uur en is live te volgen via de stream en LEOMiddelsé.