Politiek Podium 30 augustus

27 aug 2021

Met ingang van 30 augustus 2021 is maandag de dag waarop de raad vergadert. Extra bijeenkomsten worden in principe op woensdag gepland.

Komende maandag is de avond gevuld met diverse onderwerpen waarover de raad wordt geïnformeerd in de aanloop naar debat en/of besluit. De onderwerpen zijn bestemmingsplan woonschepen en arken, versterken sociale basis, fietspad Emmakade en beschikbaarheidsmeter.

De bijeenkomst begint met een onderwerp uit de actualiteit: aanpassen Reglement van Orde voor de gemeenteraad.

Alle informatie is te lezen in het raadsinformatiesysteem iBabs. Hier kunt u de vergadering ook live volgen.