Bent u van plan naar het Gemeentehuis te komen? Lees dan eerst de voorwaarden en regels op de pagina ‘Openingstijden en diensten in Coronatijd’. Burgerzaken werkt bijvoorbeeld alleen nog maar op afspraak.

Lion Stadhuis

Politiek Podium 8 december

Publicatiedatum: 
7 dec 2021

Woensdag 8 december begint de vergaderdag al om 16.00 uur! Er zijn maar liefst 10 (digitale) bijeenkomsten. De raad wordt geïnformeerd over onderwerpen als masterplan Heechterp, Omgevingsvisie, gebiedsvisie Spoordok, terrassenbeleid, armoede ne schuldhulp en bereikbare overheid. Er staan twee debatten gepland over afvalstoffenheffing en de omgevingswet.

De nieuwe onderdelen de actualiteit en burgerinitiatief staan ook op het programma. In de actualiteit kunnen fracties vragen stellen over actuele onderwerpen en in het burgerinitiatief kan iedereen die dat wil een onderwerp aan de orde stellen. Voor het laatste is het nodig om contact op te nemen met de griffie om te overleggen hoe één en ander aangepakt kan worden.

Meer informatie over de agendapunten is te lezen in het raadsinformatiesysteem iBabs. Hier staat ook de link naar de livestream