Raadsvergadering op locatie in Mantgum

9 jun 2022

Woensdag 22 juni 2022 is in Mantgum een vergadering van de gemeenteraad over het bestemmingsplan Mantgum – CPO 12 woningen. De vergadering is in MFC Wjukken en begint om 19.00 uur. Inspreken is mogelijk en publiek is van harte welkom. De vergadering is live te volgen via stream op onze website.

Op locatie

De gemeenteraad wil vaker op locatie vergaderen of op werkbezoek gaan. Soms bespreekt de raad een onderwerp waarvoor veel belangstelling is van de omgeving. Dat kan een reden zijn om de mensen niet naar het Stadhuis te laten komen, maar als raad de deur uit te gaan.  We gaan de komende tijd kijken hoe dit bevalt. De plannen voor woningbouw in Mantgum is zo’n voorbeeld waar dit voor geldt.

Inspreken

Op 22 juni is de vergadering waar inwoners de gemeenteraad mee kunnen geven hoe zij denken over plannen voor de bouw van 12 woningen in Mantgum. De raad kan vragen stellen om het beeld duidelijker te krijgen. Na de pauze gaat de raad met elkaar en de wethouder in debat over de plannen om het raadsbesluit voor te bereiden. Inwoners kunnen dan niet meepraten.

Wilt u inspreken? Van harte welkom. U moet zich vooraf wel even melden bij de griffie door een mail te sturen aan"> griffie@leeuwarden.nl. Houd rekening met een spreektijd van maximaal 3 minuten per inspreker. Aanmelden kan tot maandag 20 juni `12.00 uur.

Vergadering bijwonen

De vergadering van de gemeenteraad is openbaar. Publiek is welkom maar vol = vol. De bijeenkomst wordt ook live uitgezonden.

Meer informatie en de stukken die bij de vergadering horen staan op de website